fbpx

Jocuri strategice LaserTag

+

Petreceri, zile de naștere, teambuilding, evenimente corporate si serate tematice

Ce sunt jocurile tactice ?

Jocurile tactice sunt jocuri/ scenarii unde jucătorii în loc să adune puncte au misiuni de îndeplinit. La jocurile tactice atât viața cât și gloanțele jucătorilor sunt limitate și echipele joacă pe timp. Avem o gamă largă de jocuri bine gândite și realistice.

afla mai multe

Esti pregatit pentru provocare ?

Vino cu prietenii sau colegii să-ți testezi abilitățile cu jocurile noastre tactice și strategice. Credeți că în 8 minute puteți să găsiți o bombă și s-o dezactivați în timp ce inamicii vă suflă în ceafă? Puteți să vă salvați căpitanul rănit pe câmpul de luptă, țintuit pe mijlocul liniei de foc?

Puteți să vă alegeți de peste 50 de jocuri tactice în echipă, care necesită colaborare, viteză de reacție și obligatoriu voie bună amestecat cu adrenalină.

Să înceapă jocul! Fie echipa ta cel care câștigă!

Rezerva acum

Intrebari frecvente

Sigur nu am nevoie de pregătire pentru a juca LaserTag ?

Pentru a juca laser tag nu este nevoie de absolut nici un fel de pregătire. În schimb respectarea regurilor de joc este obligatoriu!

De ce este LaserTag un joc strategic ?

Laser tag-ul nu este folosit doar în comerț ci și de multe din armatele din lume pentru scopuri de antrenament.

Este ideal pentru comunicare și coordonare pe teren iar datorită tehnologiei se pot simula o mulțime de strategii de luptă.

Ce este Arena LaserTag ?

Arena laser tag este un spațiu de obicei indoor, special amenanjată cu tematici diferite, de ex. câmp de luptă, junglă, peșteră, etc. unde ascunzișurile și elementele spațiului sunt vopsite și desenate cu vopsea fluorescentă iar arena este iluminat cu lumini UV (black light).

Datorită luminilor și culorilor jucătorii au senzația că sunt întrun film sci-fi sau joc de pe calculator.

Cine poate juca LaserTag ?

Laser tag-ul poate fi jucat de oricine. La arenele noastre vârsta minimă pentru participare la jocurile de laser tag este de la 7 ani.

Este LaserTag un joc sigur ?

Laser tag-ul este un joc non-combat! Jucătorii nu se ating între ei. ca fiecare joc și laser tag-ul are niște reguli pe care fiecare jucător trebuie săl respecte atât pentru siguranța proprie cât și pentru coechipieri și echipament! Prin urmare putem spune că laser tag-ul este un joc sigur!

Ce este LaserTag ?

Laser tag este un joc tactic militar care imbina sportul și tehnologia.

Jucătorii sunt împărțiți în echipe, folosesc arme speciale echipate cu laser și poartă bentițe echipate cu senzori.

Obiectivul este ca jucatorii să nimereasca senzorii adversarului cu un impuls infraroșu provenit de la armă.

Există multe scenarii în laser tag datorită dispozitivelor suplimentare: bombe, puncte de control, truse de prim ajutor, telecomenzi și altele.